Ηλιδα - Ολυμπία: To μονοπάτι της Εκεχειρίας | Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΊΦΙΤΟΥ
51863
page-template-default,page,page-id-51863,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.15, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΊΦΙΤΟΥ

Δρόμος 2 χλμ για παιδιά στην Ήλιδα

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 στις 4 το απόγευμα
Εκκίνηση: πλατεία Ήλιδας
Τερματισμός: παλιό Μουσείο (ξύλινο θέατρο)

Συμμετέχοντες:
Γκρουπ 1: Παιδιά 5ης και 6ης Δημοτικού
Γκρουπ 2: Έφηβοι Γυμνασίου

Αιτήσεις Συμμετοχής (συμπληρωμένη από τον γονέα):

– Στα σχολεία
– Στα Δημαρχεία Ήλιδας και Πύργου
– και εδώ | ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟ ΙΦΙΤΟΥ
Παρακαλείται ο γονέας/κηδεμόνας να εκτυπώσει την Υπεύθυνη Δήλωση και να την παραδώσει στη Γραμματεία στο χώρο Εκκίνησης στις 7 Μαρτίου για να παραλάβει το νούμερο συμμετοχής.

Μετά τον Τερματισμό θα ακολουθήσει η Τελετή έναρξης του Δρόμου Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2020 με συναυλία και εργαστήρια για παιδιά.

Σε περίπτωση που συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός παιδιών (35+) η διοργάνωση μπορεί να διαθέσει με δικά της έξοδα λεωφορείο προς και από τον χώρο των εκδηλώσεων μετά το πέρας αυτών.

Οι μαθητές θα συγκεντρωθούν στην πλατεία της Αρχαίας Ήλιδας στις 4.00 το απόγευμα. Η διαδρομή είναι αφιερωμένη στον βασιλιά της Ήλιδας Ίφιτο, ενός εκ των τριών που είχαν συνυπογράψει την Εκεχειρία στην αρχαιότητα.

Η εκδήλωση αυτή έχει ενταχθεί στο επίσημο πρόγραμμα του #BEACTIVE (που υλοποιείται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γ.Γ. Αθλητισμού).

Η δράση γίνεται στο πλαίσιο του Δρόμου Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2020 όπου στο σύνολο:
Διοργανώνεται από τη Συμπολιτεία Ολυμπίας, με συνδιοργανωτές τις Περιφέρειες Αττικής και Δυτικής Ελλάδας, τους Δήμους Ήλιδας, Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, Συνεργαζόμενο Φορέα Υποστήριξης το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας, Θεσμικούς Φορείς Υποστήριξης τον Δήμο Αθηναίων και το Δήμο Σπάρτης, τελούν υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Πολιτισμού & Αθλητισμού, Εσωτερικών και Τουρισμού, του Παγκοσμίου Συμβουλίου Στρατιωτικού Αθλητισμού (CISM), της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, του ΕΟΤ, της ΕΘΝΟΑ, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Τεχνικό Φορέα Υποστήριξης το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) και το Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, χορηγούς επικοινωνίας την ΕΡΤ, το Πρώτο Πρόγραμμα, την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ΕΡΤ ΠΑΤΡΑΣ, ΕΡΤ ΠΥΡΓΟΥ, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), το RunningNews.gr, τον Αθήνα 9.84, το apopseis.gr, το OVI magazine, το GreekTeachers

Υποστηρικτές:
ΟΠΑΠ Α.Ε., ΑΜΚΕ ΑΙΓΕΑΣ, Avance car rental, ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ Ανακύκλωση Συσκευασιών, FARGECO Hellas, λουξ, Ζαγόρι,

Προμηθευτές – Υποστηρικτές:
Μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Κτήμα Μερκούρη, ζυμαρικά ΗΛΙΣ, Καλομοίρης ΗΛΒΙΓΑΛ, Αγροτικός Συνεταιρισμός Κορυφής Ηλείας, Ένωση Αγροτών Ηλείας ΙΚΕ, ΟΕΣΗ, Bioilis.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας Διοργάνωσης: 6942088015 (Κωνσταντίνος Κοντογιάννης)